Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Σεμινάρια για ψάρεμα/Εκθέσεις

seminario-sfaltos-natex-angry-fish-carpmatchfishingΣεμινάριο για την χρήση της μαλάγρας στην τεχνική του match fishing από τον Δημήτρη Σφαλτό στην έκθεση Natex
Του Δημήτρη Σφαλτού
Στα πλαίσια της έκθεσης Natex , θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Δημήτρη Σφαλτό , για την χρήση της μαλάγρας και των υπολοίπων προσελκυστικών, στο ψάρεμα με την τεχνική του match fishing.

Θα γίνει παρουσίαση της σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, των χαρακτηριστικών της, και πως χρησιμοποιείται στα ψάρια-στόχους, και στα διαφορετικά υδάτινα περιβάλλοντα .
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου, στην έκθεση Natex & Ναυτικό Πανόραμα, στον χώρο σεμιναρίων, αίθουσα A, και ώρα 14:00-16:00.

highlights-carpmatchfishingΈκθεση Boat and fishing in Greece 2016: Τα highlights της έκθεσης!
Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Γιώργος Βαρέλης, Άρης Δάσκαλος, Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Ζάρας
Άλλη μία πρωτότυπη και όμορφη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού, σκαφών και ειδών αλιείας, ήρθε στο τέλος της. Συναντήσαμε τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και είδαμε πολλά νέα προϊόντα , ειδικά στον χώρο της παράκτιας αλιείας.

Ας δούμε μερικά από αυτά, καθώς και τα περίπτερα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

 

malagres-sfaltos-angryfish-syros-carpmatchfishingΣεμινάριο για την χρήση της νέας μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos και εξειδικευμένες τεχνικές για το match fishing


Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr


Στο υπέροχο νησί της Σύρου, και στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με φελλό, πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένο σεμινάριο για την χρήση της νέας σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, της εταιρίας GREAF, καθώς και επεξήγηση των νέων τεχνικών για το match fishing, με τις εξειδικευμένες αρματωσιές.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του ναυτικού ομίλου Σύρου, την Παρασκευή 12/6 και ώρα 19:00, και ήταν μια άριστη ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ψαράδες της Σύρου, καθώς και να συνομιλήσουμε με πολλούς αθλητές που θα λάμβαναν συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας με φελλό. Οι ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Θοδωρής Ρατζώνης της εταιρίας GREAF και ο Δημήτρης Σφαλτός.

 

seminario-syros-sfaltos-carpmatchfishingΣεμινάριο για εξειδικευμένες τεχνικές match-παρουσίαση της καινούριας σειράς μαλάγρας Angry Fish από την εταιρία GFS, από τον Δημήτρη Σφαλτό & Θοδωρή Ρατζώνη


Συντακτική ομάδα www.Carp-matchfishing.gr


Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με την χρήση του φελλού, στην Σύρο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα τις εξειδικευμένες τεχνικές ψαρέματος με την χρήση της μαλάγρας Gfs, την παρουσίαση της καινούργιας σειράς μαλάγρας Angry Fish, και την χρήση εξειδικευμένων καινοτόμων αρματωσιών μαζί με τους τρόπους δόλωσής τους.

Οι ομιλητές του σεμιναρίου είναι ο Δημήτρης Σφαλτός και ο Θοδωρής Ρατζώνης.

 

 

 

seminarioheavycasting-carpmatchfishingΣεμινάριο για την τεχνική του bait boat fishing από το Extreme Fishing


Συντακτική ομάδα Carp-matchfishing.gr


Στα πλαίσια των εγκαινίων του εξειδικευμένου καταστήματος Extreme Fishing στην Καρδίτσα, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο νομό σεμινάρια για τις τεχνικές παράκτιας αλιείας και ειδικά για το bait boat fishing, γνωστό και ως heavy casting.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τον Αντώνη Λαγουταρέλη, Μάρκο Βιδάλη και Βασίλη Βασιλαρόπουλο . Το σεμινάριο παρουσίασε μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.