Έρευνες εξοπλισμού
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Έρευνες εξοπλισμού

ereuna-eging-fthines-kalamarieres-carpmatchfishing.jpgΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-EGING: Φθηνές και αποδοτικές καλαμαριέρες για το ψάρεμα του καλαμαριού και της σουπιάς κάτω από 4 ευρώ.

Του Δημήτρη Σφαλτού

Το ψάρεμα του καλαμαριού και της σπουπιάς, με την τεχνική του shore eging επιτάσσει να κάνουμε σωστές επιλογές στον εξοπλισμό μας. Δεν σημαίνει ότι πρέπεινα προσανατολιζόμαστε μόνο στις πιο ακριβές, διότι κινδυνεύουν άμεσα με σκάλωμα σε δύσκολους βυθούς, ή σε αυτούς που ψαρεύουμε πρώτη φορά. 

Με αυτό το σκοπό, εξερευνήσαμε την ελληνική αγορά και βρήκαμε τις πιο αποδοτικές καλαμαριέρες, δοκιμάζοντάς τις φυσικά σε πραγματικές συνθήκες ψαρέματος.

Σε αυτή την έρευνα θα δείτε συνοπτικά μερικές από τις πιο φθηνές και αποδοτικές καλαμαριέρες, που δεν θα πρέπει να λείπουνε από το οπλοστάσιό σας, με κόστος κάτω από 4 ευρώ!

squid-jigs-carpmatchfishingΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-EGING: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ EGING

Του Δημήτρη ΣΦαλτού

Το ψάρεμα του καλαμαριού με την τεχνική του shore eging επιτάσσει να κάνουμε σωστές επιλογές στον εξοπλισμό μας.

Με αυτό το σκοπό, εξερευνήσαμε την ελληνική αγορά και βρήκαμε τις πιο αποδοτικές καλαμαριέρες, δοκιμάζοντάς τις φυσικά σε πραγματικές συνθήκες ψαρέματος.

Σε αυτή την έρευνα θα δείτε συνοπτικά μερικές από τις πιο εξεζητημένες καλαμαριέρες, που δεν θα πρέπει να λείπουνε από το οπλοστάσιό σας.

 

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.