Νέα εταιριών
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

Νέα εταιριών

online-katalogos-eidon-alieias-en-plo-kalaitzi-carpmatchfishingΟ online κατάλογος της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή

Του Δημήτρη Σφαλτού

Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να μπαίνουμε στα καταστήματα ειδών αλιείας και να βλέπουμε τα προϊόντα τους στα ράφια.

Πλέον με την εξέλιξη στο διαδίκτυο, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε ολόκληρους καταλόγους πολλαπλών εταιρειών ειδών αλιείας online, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Από αυτή την εξέλιξη δεν θα μπορούσε ποτέ να λείπει η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή.

Mε το πάτημα ενός πλήκτρου θα μπορέσετε να δείτε τον κατάλογο όλων των εισαγωγικών εταιρειών της Eν Πλω Καλαϊτζή, να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, την κατάδυση και των δολωμάτων.

 

en-plo-kalaitzi-fb-eisagoges-etairies-carpmatchfishingΗ νέα σελίδα της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή στο Facebook
Του Δημήτρη Σφαλτού
Η Εν Πλω Καλαϊτζή είναι μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα, με προϊόντα που καλύπτουν πλήρως όλες τις τεχνικές του παράκτιου ψαρέματος, της κατάδυσης και των δολωμάτων . Πλέον, στην καινούρια σελίδα της εταιρείας στο Facebook, με link:https://www.facebook.com/ΕΝ-ΠΛΩ-Καλαιτζη-962615180495173/ ,θα μπορείτε να δείτε όλα τα νέα της προϊόντα, τις νέες εισαγωγές , παρουσιάσεις και ψαρευτικές δοκιμές, νέα της εταιρείας, ψαρευτικά events, αγώνες, και άλλα πολλά.
Η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή εισάγει μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες ειδών αλιείας παγκοσμίως, όπως η Cormoran, Sakura, Vega, Marufuji, Mega, Relix, Top Secret, Relix, Banax, Dragon (αγκίστρια και παρελκόμενα),Sert, Garbolino, Powerline,Blue Marlin, X-Power, Mustad, Bayer, Target, Rapala, Ragloo, Ruhr-Jensen, Williamson, Blue Fox, Yo-Zuri, Strike Pro, Nava και SeacC.

 

angry-fish-by-dimitris-sfaltos-carpmatchfishingΝέες πρωτοποριακές συσκευασίες στις μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos
Του Δημήτρη Σφαλτού
Οι μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos έχουν δώσει νέα ώθηση στους ψαράδες της match τεχνικής, και όχι μόνο.

Οι πολύ αποτελεσματικές βάσεις μαζί με τα top secret αρώματα και προσθετικά, δουλεύουν άμεσα στα απαιτητικά ψαροτόπια για μεγάλα και καχύποπτα ψάρια.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα οι μαλάγρες Angry Fish έχουν τοποθετηθεί σε νέες πρωτοποριακές συσκευασίες, οι οποίες θα σας διευκολύνουν πάρα πολύ σε όποιο ψάρεμα απαιτείται μαλάγρα.

 

 

 

 

eksoplismos-gia-baridia-psarematos-gfs-carpmatchfishing

Αξεσουάρ χύτευσης και δημιουργίας εξειδικευμένων βαριδιών ψαρέματος από την GFS

Συντακτικη ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Του Δημήτρη Σφαλτού

Εξαιρετικής ποιότητας αξεσουάρ για την χύτευση και την δημιουργία εξειδικευμένων βαριδιών, με την σφραγίδα της ελληνικής εταιρείας GFS.

Mέσα σε αυτά τα αξεσουάρ περιλαμβάνονται εξειδικευμένο καμινέτο για το λιώσιμο του μολύβδου, εξειδικευμένα καλούπια για διαφορετικά σχήματα βαριδιών, σπάτουλες, σφιγκτήρες καλουπιών κτλ.

skones-plastikopoihshw-stardust-gfs-carpmatchfishingΟι νέες σκόνες πλαστικοποίησης βαριδιών και αξεσουάρ ψαρέματος Stardust από την GFS

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Η GFS για μια ακόμη φορά καινοτομεί και σας παρουσιάζει σε αποκλειστική διάθεση στην αγορά της Ελλάδας, τις σκόνες πλαστικοποίησης βαριδιών και αναλώσιμων αξεσουάρ ψαρέματος Stardust.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πάνω από 40 μοναδικά χρώματα, παραλλαγές για θάλασσα και γλυκά νερά, ενώ υπάρχουν φωσφωρούχα και με glitters χρώματα.

 

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.