Ειδήσεις
Greek Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Italian Polish Romanian Russian Spanish

art-spinning-fishing-team-carp-matchfishing.gr

Μετά από απαιτήσεις των φίλων της ιστοσελίδας carp-matchfishing.gr , δημιουργήθηκε η αμάδα Art spinning fishing team (A.S.F.T), με σκοπό την ανταλλαγή ψαρευτικών απόψεων για την τεχνική του spinning/shore jigging , κυρίως στην θάλασσα αλλά και στα γλυκά νερά.

Η ομάδα έχει την έδρα στην Άρτα {από εκεί προήλθε και το όνομα Art(a)} , και αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ψαράδων που ασχολούνται χρόνια με τις εν λόγω τεχνικές.

 

 

Ο Γιώργος Γεωργίου, ο Άρης Δάσκαλος , ο Φίλιππος Αρβανίτης και ο Γιώργος Βαρέλης, είναι οι βασικοί πυλώνες της ομάδας Αrt spinning fishing team. Όλοι τους ψαρεύουν πολλά χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ασχολούνται με την χρήση σκληρών τεχνητών δολωμάτων (hard baits) και μαλακών σιλικονούχων (soft baits).

O Γιώργος Γεωργίου ψαρεύει στην περιοχή του Ιονίου κυρίως και θεωρείται «δάσκαλος» στο ψάρεμα του λαβρακιού, ενώ ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με την μελέτη των σκληρών και σιλικονούχων τεχνητών.

Ο Άρης Δάσκαλος ψαρεύει στο Ιόνιο με spinning και shore jigging , στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της κεντρικής Ελλάδας, και θεωρείται εξπέρ στο ψάρεμα του λούτσου και του λαβρακιού.

Ο «καπετάνιος» Φίλιππος Αρβανίτης λόγω επαγγέλματος έχει ψαρέψει σε όλες τις θάλασσες του κόσμου και έχει αναμετρηθεί με όποιο πλάσμα διαθέτει λέπια! Από καρχαρίες όλων των ειδών, μαχητικά tarpoon και jack-trevally, μεγάλους τόνους, ξιφίες, κυνηγούς, μεγάλα γατόψαρα με βαρύ εξοπλισμό συρτής. Όταν «απαγκιάζει» στην Ελλάδα ασχολείται με την παράκτια συρτή με στόχο κυρίως τον κυνηγό, τα τονοειδή και το λαβράκι.

Ο Γιώργος Βαρέλης είναι ο γκουρού της ομάδας, καθώς έχει ψαρέψει με τα περισσότερα τεχνητά δολώματα του εξωτερικού και του εσωτερικού, ενώ ο πειραματισμός και η εξειδίκευση τον ακολουθούν παντού. Ειδήμονας της σιλικόνης, έχει δείξει την πείρα του στην θάλασσα, αλλά και στα γλυκά νερά με στόχο τους λευκίσκους και τις μεγάλες πέστροφες.

H ομάδα spinning/shore jigging του carp-matchfishing.gr θα είναι πάντα παρούσα με άρθρα για τις τεχνικές του spinning και άπειρο φωτογραφικό υλικό για την δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση.

art-spinning-fishing-team

 

Keep spinning...!

www.carp-matchfishing.gr

© Copyright: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπικό έργο του κάθε φωτογράφου που δημοσιεύει εδώ και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα νόμος 2121/93. Οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή, διάδοση ή δημόσια έκθεση αυτών των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια από τον δημιουργό τους είναι παράνομη. Τα άρθρα του carp-matchfishing.gr προστατεύονται με άδεια Creative Commons 3.0 . Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται στην πηγή με ενεργό link.